Voor redacties

“Verrassende thema s en vlotte teksten, een allrounder die aan een korte briefing genoeg heeft.”

Als je werkt op een redactie van een online magazine of krant, dan weet je hoe belangrijk mooie artikelen zijn. Je wilt de lezer echt verassen en meerwaarde geven aan hetgeen je publiceert. Jouw magazine of merk staat ergens voor, je wilt een boodschap uitdragen. Ik ben zo n freelancer die er meteen induikt, de dialoog aangaat en met je meedenkt. Ik durf out of the box te denken en kom altijd met een creatieve inslag. Mag het even wat anders zijn?

Ik kan mij goed verplaatsen in verschillende doelgroepen, hierbij durf ik mijn eigen levenservaring in te zetten. Wat mij betreft draagt iedereen een verhaal met zich mee dat het verdient om geschreven te worden. Mensen ervaren mijn interviews als open, diepgaand en respectvol. Mijn schrijfstijl kenmerkt zich door mijn no nonsense mentaliteit.

Ik schrijf als freelancer onder andere voor: Fabulous Mama, Wij en autisme en Fit in bedrijf.

Nieuwsgierig naar mijn interviews?
Neem een kijkje bij mijn portfolio.

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Instagram