Portfolio:Saamhorigheid in de Sophiastraat. Artikel in het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn.

Marjorie

Het tweejaarlijks straatfeest in de Sophiastraat is een initiatief voor en door de bewoners van deze bijzondere straat. Een heuse commissie is al maanden bezig met het treffen van alle voorbereidingen. Van sponsors tot workshops en drankjes overal is aan gedacht om ook dit keer weer een gezellig straatfeest te organiseren.

Anders dan de voorgaande jaren is Koningin Sophia dit keer niet aanwezig tijdens de opening. De commissie heeft gekozen voor het thema ‘’landen en culturen”juist omdat de Sophiastraat zoveel culturen rijk is. De straat is dan ook feestelijk versierd met vlaggenlijnen en de bewoners hebben zich gehuld in verschillende klederdrachten. Het feest wordt geopend door de commisie, Brigitte spreekt uit hoe trots ze is op de commissie en nodigt iedereen uit om het Sophiastraatlied mee te zingen. Het lied is geschreven op de melodie “15 miljoen mensen” van Fluitsma & Van Tijn.
De Prinses Julianaschool & De Gouden Weken Samen staan we sterk!
Saamhorigheid in de Sophiastraat Het tweejaarlijks straatfeest in de Sophiastraat is een initiatief voor en door de bewoners van deze bijzondere straat. Een heuse commissie is al maanden bezig met het treffen van alle voorbereidingen. Van sponsors tot workshops en drankjes overal is aan gedacht om ook dit keer weer een gezellig straatfeest te organiseren. “Bijna honderd mensen, in dat hele kleine fijne straatje” wordt uit volle borst meegezongen door de bewoners. Alie en Jan zijn ook leden van de commissie en vertellen met trots hoe zij de sponsoring voor elkaar gekregen hebben. Hun gezellige woonkamer staat vol met goodiebags “niemand gaat vandaag met lege handen naar huis” lacht Alie. “ Klik hier om verder te lezen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Instagram